Український хореограф і суддя проекту “Танці з зірками” Григорій Чапкіс одружився в четвертий раз. Про це 90-річний артист повідомив під час четвертого прямого ефіру танцювального шоу, передають Патріоти України.

– Рік, який змінив моє життя це 2020-й. В цьому році я відзначив 90-річчя і знову одружився. Я намагаюся бути гідним тієї жінки, яка присвятила мені свої роки на заході мого життя, – заявив Чапкіс.

Про те, хто став його новою обраницею артист не говорить. Відомо тільки те, що вона молодша хореографа на 51 рік і є ровесницею його внучки – 39-річної Ганни Саффрончик.

До зустрічі з новою коханою хореограф тричі був одружений. Першою дружиною Чапкіса більше двадцяти років була його партнерка по танцях на ім’я Людмила. Від цього шлюбу у артиста є дочка Лілія, яка має свою балетну школу в Італії. У майстра танців також є син Грегор від другого шлюбу з ученицею Наталею. Чоловік разом з матір’ю більше 10 років живе США, де керує танцювальної школою. Третьою дружиною Чапкіса була жінка на ім’я Алла. Пара розлучилася в 2016 році після 28 років шлюбу.

Similar Posts