Харківська область: на місці падіння літака 26 вересня про 9:00 під фюзеляжем знайдено тло загиблого, Пошуки ще двох осіб трівають.

Пише marik.co.ua

25 людей загинули, 2 особи у важкому стані. На борту було 28, а 27 осіб. Одного курсанта не допустили до польоту. Пощастило.

Літак, що розбився ще влітку відправили на ремонт, який мав тривати до 1 жовтня. Літаку було вже 43 роки. Як заявив губернатор Харківської області Кучер напередодні катастрофи у літака відмовив лівий двигун.

Тим часом в ЗМІ знайшли в соцмережах деяких з тих, хто загинув під час аварії:

Олексій Остапенко
Ашраф Мсуя
Віталій Вільховий
Богдан Матвійчук
Артем Дудла
Андрій Померанцев
Максим Хомьячук
Роман Корчовский

26 вересня в Харківській області – День жалоби за загиблими в результаті авіакатастрофи в Чугуєві. Офіційно поки загинули 25 осіб, ще двоє в лікарні у важкому стані.

Думку автора опубліковано без жодних змін синтаксис та орфографію збережено. За новими правилами соц мережі Фейсбук уся інформація яка не підтвердженна офіційними довідками, штампами та печатками не може бути опублікована як новина, а всі видання які публікують таку інформацію є прибічниками сил зла, саме тому від сьогодні ми публікуємо усі матеріали з поміткою “Думка автора”.

Пряма мова Від редакції. Будь ласка не ображайте один одного у коментарях. Вам, що не вистачає реального негативу? Різні точки зору це нормально. Шановні усвідомлюйте відповідальність, за поширення інформації, простими словами, не пишіть про те, чого немає.

Peдaкцiя може не пoдiляти дyмку aвтopа і нe нece вiдпoвiдaльнicть зa дocтoвipнicть iнфopмaцiї. Автор посту не є абсолютним експертом, або людиною, що не має права на помилку, тому чекаємо на ваші коментарі, у нас на сторінці.

Правда завжди десь посередині. Інформація не підтверджена документами є лише думкою конкретної людини, яку ви можете поділяти або ні.

Все добре залежить від кожного ! Творимо добро прямо зараз разом з Вами ! Дякуємо за увагу !

Similar Posts