Народна депутатка України та лідерка партії Батьківщина Юлія Тимошенко, яка перехворіла на коронавірус, розповіла, як важко перенесла хворобу. В ефірі програми Свобода Слова нардеп запевнила, що під час хвороби була на межі життя і смерті, зазначають Патріоти України.

«Я можу сказати, що було надзвичайно страшно. Це я вам чесно скажу. Що коли ти задихаєшся, здається, що від тебе йде життя і ти залишаєш цей світ, тому що дійсно не знаєш, чим це закінчиться за п’ять або десять хвилин», – розповіла вона.

Тимошенко сказала, що після хвороби багато чого переосмислила.

«Я хочу попросити вибачення. Я не раз брала участь у всіх цих сварках, протистояннях тощо. І я хочу сказати, що просто побачила це ззовні, збоку, як людина, яка вже не дуже розбирається, що відбувається тут, в цьому світі. Я відчула, що так не може далі продовжуватися», – заявила вона.

За словами депутата, спочатку вона ставилася до коронавірусу легковажно, але після своєї хвороби і того, як її діти і онуки перехворіли, змінила думку:

«Зараз ходить стільки різних версій: звідки коронавірус, природно він виник або неприродно, політичне підґрунтя або не політичне… Я хочу зараз всім сказати: для людини, яка захворіла, це не має ніякого значення. Просто треба чітко знати, що коронавірус – це така хвороба, яка є лотереєю. Ти можеш витягнути легку форму, а можеш витягнути смертельну форму», – заявила вона.

Лідер Батьківщини закликала не недооцінювати небезпеку хвороби і використовувати всі системи захисту.

«Коли це трапляється – потім вже пізно робити висновки. Треба робити висновки зараз», – підкреслила вона.

Нагадаємо, що 23 серпня у Юлії Тимошенко виявили коронавірус.

Пізніше з’явилася інформація, що Тимошенко підключили до апарату штучної вентиляції легень. Її стан був стабільно тяжким.Тоді ж прессекретар Тимошенко Марина Сорока повідомила, що Юлія Володимирівна отримує інтенсивний курс терапії, відповідно до протоколу лікування Covid–19.

Similar Posts