В Одесі закрився черговий ресторан, проте адміністрація захотіла своєрідно попрощатися з бізнесом і запросила відвідувачів взяти участь у демонтуванні обробки приміщення. Як виявилося, серед одеситів було багато бажаючих, які вирішили взяти участь в акції. Також всіх погромників чекав фуршет, зазначають Патріоти України.

Як повідомляється на сторінці ресторану в Instagram, захід “антибудівництво”, що припускає руйнування кувалдами ресторану, пов’язана із закриттям двох місць громадського харчування. Про причини закриття бургерних не повідомляється. Єдине, що відомо – в рамках акції постраждало два заклади.

Захід проходив у центрі Одеси. На відео та фото видно наслідки “антизабудовних” робіт: зруйноване оздоблення, розмальовані вікна ресторану, розбите скло всередині закладу. Процес руйнівної акції потрапив на фото і відео.

В ресторані також вирішили влаштувати фуршет з продуктів, які залишилися в засіках ресторану.https://www.youtube.com/embed/Ch4dYmQv-t8

В Одесі відвідувачі та господар кувалдами розбили ресторан

В історіях закладу в Instagram також показали фото з місця подій.В Одесі відвідувачі кувалдами розбили ресторан: господар був не проти (відео)В Одесі відвідувачі кувалдами розбили ресторан: господар був не проти (відео)В Одесі відвідувачі кувалдами розбили ресторан: господар був не проти (відео)В Одесі відвідувачі кувалдами розбили ресторан: господар був не проти (відео)В Одесі відвідувачі кувалдами розбили ресторан: господар був не проти (відео)В Одесі відвідувачі кувалдами розбили ресторан: господар був не проти (відео)

Similar Posts