У Сумській області 10 жовтня поліція оперативно затримала зловмисників, які підірвали і намагалися обікрасти банкомат. Про це йдеться в повідомленні поліції Сумської області в Facebook, передають Патріоти України.

«Сьогодні, близько четвертої години ранку, співробітниками карного розшуку Головних управлінь Національної поліції Сумської та Полтавської областей, Охтирського відділу поліції по силовій підтримці спецпідрозділу “КОРД” затримали двох жителів Харківської області при спробі скоєння чергової крадіжки з банкомату», – повідомили в поліції.

«Зловмисниками виявилися 31-річний чоловік і 17-річна дівчина. Затриманий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення розбою. Зараз правоохоронці встановили їх причетність до скоєння аналогічних злочинів на територіях Сумської, Полтавської та Харківської областей», – повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Сумській області Олександр Анохін. Поліція відкрила кримінальні провадження у ч. 3 ст. 15 (замах на злочин), ч. 3 ст. 185 (крадіжка), ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Similar Posts