Ексміністр МЗС Украхни Павло Клімкін в соціальній мережі Фейсбук оприлюднив власну аналітику щодо останніх подій на міжнародній арені.

Інформація про Меркель, яка хоче запросити Путіна на саміт Євросоюзу, стала «бомбою» серед дипломатів у Брюсселі. Виглядає сюрреалістично. Тобто ніценітницею.

Кажуть навіть, що Макрон це підтримує. На фоні російських військ, озброєння на наших кордонах та атаки на британський есмінець сьогодні у Чорному морі. Знову наступають на ті ж самі граблі. Є ризик, що тепер у Нормандському форматі ми будемо проти РФ, Німеччини та Франції, а не разом проти Росії. Це було б зовсім кепсько.

Потрібно піднімати дружніх політиків у цих країнах та наших друзів в Євросоюзі. Так Меркель і до “нормальності” у відносинах з Росією прагнутиме. Не заздрю Зеленському 12 липня у Берліні, але у нам потрібно займатись своєю справою.

Головне: не боятися і не йти на поступки в певних питаннях. Меркель любить розкладати “все по полицях”, спочатку “зробимо одне, потім інше”. А у нас всі домовленості мають бути напоготові.

Similar Posts