Народна депутатка України Олена Криворучкіна знову натякнула на те, що скандал в Екокомітеті щодо намагань звілнити очільника Держекоінспекції, та намагань просувати відверто корупційні законопроекти продовжує знаходитись в активній фазі.

Про це вона написала на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Сьогодні під час розширеної наради Держекоінспекції України у місті Житомирі на базі екоінспекції Поліського округу ми не лише мали можливість підбити чергові підсумки роботи та намітити напрями її оптимізації, а й констатували реальні досягнення.

Варто зазначити, що Державна екологічна інспекція Поліського округу має дуже високі результати діяльності. Вразила новітня лабораторна база, яку ми побачили.

Щиро дякую народному депутату України Арсеній Пушкаренко, який у своїй продуктивній взаємодії з Естонською Республікою не лише орієнтується на відбудову інфраструктурних об’єктів Житомирщини, а й опікується рівнем матеріально-технічного забезпечення екоінспекції Поліського округу.

Приклад для інших областей – це конструктивна взаємодія територіального екологічного округу з керівництвом області.

І поки деякі у своїх збочинецьких фантазіях думають як за рахунок Держекоінспекції вирішити містечкові, особисті інтереси, ми працюємо над реформуванням цього органу виконавчої влади. Тож переможемо і зовнішнього, і будь-якого внутрішнього ворога. Великий привіт всім, хто чітко усвідомлює, кого я маю на увазі в останньому абзаці) Друзі, перемога за правдою, ми це чітко розуміємо!

Similar Posts