Втрати російських окупаційних військ незрівнянні з їхніми можливостями. Аби відновити наступальні дії, ворогу потрібно мобілізувати ще 300-400 тисяч людей. Голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних Сил України Іван Тимочко нагадав в ефірі телеканалу FREEДОМ, що на початок повномасштабного вторгнення РФ в Україну окупанти офіційно мали 800-тисячну армію, передають Патріоти України.

“Потім вони включили перший та другий армійські корпуси, які були на окупованих територіях Луганської та Донецької області: 50-100 тис. осіб. Далі ще провели домобілізацію на території Росії”, – додав він.

Експерт зазначив, що росіяни зазнають значних втрат, хоча реальна цифра достеменно невідома. Він наголосив, що без проведення домобілізації РФ наступати не зможе.

“Для того, щоб відновити свої наступальні дії, не тільки на Бахмут, а й на інших напрямках, постає питання, що ще потрібно мобілізувати 300-400 тис. на території Росії. Ці цифри не вкладаються у голові, але це факт. Важлива цифра. І це означає, що їхні втрати незрівнянні з їхніми можливостями”, – резюмував Тимочко.

Similar Posts