РДК і легіон “Свобода Росії” твердять, що в Бєлгороді триває операція з визволення РФ.

Про це поавідомляє ресслужба “Свободи Росії” та РДК.

В легіоні “Свобода Росії” заявили, що продовжують разом з РДК звільняти Бєлгородську область. Там наголошують, що російська армія нічого не змогла протиставити “патріотам-добровольцям”.

В “Свободі Росії” звернули увагу, що РФ не має резервів для реагування на військові кризи. Адже всі її військовослужбовці або мертві, або поранені, або перебувають в Україні.

“РФ абсолютно не захищена. У Бєлгородській області паніка, частково йде організована евакуація, але здебільшого відбувається стихійна втеча”, – йдеться у заяві легіону.

Російський добровольчий корпус наголошує, що, аби Росія закінчила війну з Україною, треба бити ворога на окупованій ним території. “Війна триватиме, поки повішене тіло Путіна не прикрасить стіни Кремля, а його зграя не буде засуджена справедливим судом російського гніву”, – вважають російські добровольці.

Видання “Новая газета Европа” повідомляє, що росіяни не завершили військові дії.

Військові РФ стягнули в область приблизно 3200 бійців та 20 одиниць техніки мотострілецьких військ, а також приблизно 1 тисячу осіб і 40 одиниць техніки армійських спецпризначенців. У регіон направлені співробітники “Альфи” і “Вимпела” центру спецпризначення ФСБ.

Нагадаємо, 22 травня бійці “Російського Добровольчого корпусу” провели новий рейд територією Бєлгородської області РФ. Вони знищили прикордонний пункт у Бєлгородській області РФ.

Similar Posts