Генеральний продюсер “Суспільне UA” Ярослав Лодигін заявив, що в НГТУ не можуть скасувати своє рішення щодо Максима Ткачука, якому відмовили в участі в дитячому “Євробаченні”, однак 12-річному школяреві пропонують зробити запис свого дебютного альбому.
Про це йдеться в korupciya.com

“На жаль, нікого з нас не вчили протидіяти гібридної (інформаційної в тому числі) війні, яку розв’язали проти нашої країни. Тому і проблеми можуть виникати при. Стати інструментом в політичних розбірках і навіть зброєю в руках ворога – не так вже й важко. Але закликаю нас всіх не сваритися, а шукати вихід “, – написав він.

Максиму запропонували зробити запис свого дебютного альбому.

Частое мочеиспускание? Турки никогда не болеют простатитом, потому что они раз в жизни перед…

Хирург: “Копеечная мазь вылечит колени и тазобедренный сустав. Продается в аптеках с названием…”

Папилломы исчезнут мигом, а глисты “задохнутся”, если выпить натощак 8-10 штук…

Вот как мужчины в Турции лечат простатит за 2-3 недели, один раз в жизни, раз и навсегда…
“Ми не можемо скасувати рішення, тому що порушення порядку сталося, але Громадський мовник визнає талант Максима, тому пропонує можливість зробити запис свого дебютного альбому в співробітництві з нашими творчими колективами (Симфонічний оркестр і Хор Українського радіо) на базі унікального Будинку звукозапису, де робили свої записи всі найбільші українські зірки різних часів – від Софії Ротару до Океану Ельзи “, – резюмував Лодигін.

Нагадаємо, 12-річному Максиму Ткачуку, який виконував відому радянську військову пісню “Смуглянка” на престижному конкурсі в Лондоні, відмовили в участі в Нацвідборі на дитяче Євробачення, незважаючи на те, що хлопчик-сирота лідирував в онлайн-кастингу. Про це повідомляє “Страна.юа” з посиланням на бабусю школяра.

Крім цього, з YouTube нацвідбору зникло відео, в якому Максим Ткачук виконав пісню “Джамайка” українською мовою

Similar Posts