Екснардеп Олег Ляшко, який нині перебуває на фронті, має особистого охоронця, який його захищає. Про це розповіла українська снайперка Євгенія Емеральд в інтерв’ю журналісті Аліні Доротюк

За словами військової, її колишній чоловік, військовослужбовець Євген Стипанюк вже понад шість років працює охоронцем Ляшка. «Він продовжує ним бути, перебуваючи на фронті. У нашій країні можливо все. Ну так, звичайно, він зареєстрований не як охоронець, а як військовий ЗСУ. Він цього не приховував. Я познайомилася з колишнім нардепом на нашому весіллі», – зазначила Емеральд.

Емеральд наголосила, що Стипанюк постійно погрожував їй зв’язками та охороною свого шефа. Снайперка також розповіла, що її колишній нібито отримував зарплатню як на фронті, але при цьому відсиджувався у Києві.

«Ми весь час жили разом. Він їздив до Харкова раз на тиждень на кілька днів, а потім повертався додому і весь час перебував у Києві. Мені було заборонено говорити про це, потім мені погрожували цим. У мене є багато фото і відео на телефоні, які є свідченням того, що людина дійсно перебувала весь час у Києві, попри те, що вона отримує найвищу зарплатню ЗСУ, наче з нуля не вилазить. Також є багато свідків, які бачили цю людину постійно у Києві. У ЖК є відеоспостереження, сусіди це підтвердять… Мені так соромно, що я все це прикривала. Я не могла інакше, він був моїм чоловіком, я боялася», – зізналася Емеральд.

Similar Posts