У День пам’яті захисників України 29 серпня президент Володимир Зеленський і офіцери Командування об’єднаних сил Збройних сил вшанували пам’ять загиблих українських воїнів.

Пише korupciya.com

Глава держави в Києві взяв участі в заходах, присвячених пам’ятній даті і нагадав, як важливо не забувати наших героїв. Відео звернення Зеленського опублікувала пресслужба ОПУ.

Президент розповів про департамент війни, який був створений у Генеральній прокуратурі саме для того, щоб розслідувати гучні і криваві справи. Зеленський підкреслив, що правоохоронні органи повинні показати результат розслідувань загибелі українців, яка гірка правда не була б.

Как вылечить простатит дома? Турки никогда не болеют простатитом, потому что раз в год…

Мужчины, вялая потенция осталась в прошлом! Всё благодаря этой…

Простатит? Именно этот продукт убивает простатит за раз! Дешевый домашний способ, берите по 1…

Частое мочеиспускание? Турки никогда не болеют простатитом, потому что они 1 раз в жизни перед…
“Навряд-чи ми можемо сподіватися на те, що така рана, як сьогоднішній день, на тілі історії України та на серці батьків всіх загиблих коли-небудь затягнеться. Я вам скажу чесно і відверто, українська влада повинна робити все, щоб ця рана не затягнулася, щоб кожне ім’я ніхто не забув, і щорічно ми розповідали не тільки дітям загиблих, батькам, які втратили своїх дітей, а щоб ми розповідали щодня, що такі трагедії і такі герої в Україні були. Мені здається, що це наш головний обов’язок – донести всім історію України, історію наших героїв”, – сказав Зеленський.

Офіцери Командування об’єднаних сил ЗСУ на чолі з командувачем генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим поклали квіти до Стіни пам’яті загиблих за Україну.

“Ми пам’ятаємо кожного українського воїна, який віддав життя в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави, – зазначив Наєв.

Нагадаємо раніше, 29 серпня відзначається День пам’яті захисників України – пам’ятний день, присвячений пам’яті загиблих в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Similar Posts